Сите членови кои сакаат да учествуваат во наградната игра ќе ги типуваат натпреварите кои ќе бидат дадени овде, на тој принцип што ќе мора само да ги копираат дадените натпревари и во заграда да го напишат нивниот тип.
Пример:
Тим 1 - Тим 2 (тип 2)
Тим 3 - Тим 4 (тип 1) итн.
Напомена: Недозволено е да се типува двојна шанса: 1Х и 2Х.
Типовите се за наредната недела т.е. 7-ми и 8-ми Февруари.
Овој форум е само за типување. Сите други мислења во овој форум ќе бидат избришени.
Натпреварите кои ќе бидат објавени за типување ќе бидат од најдобрите 4 лиги во Европа.
Од секоја лига ќе има по 3 или 4 натпревари.
Секој има право да учествува по 1 пат во наградната игра.
НАПОМЕНА: Доколку се регистрираат повеќе членови од иста IP адреса истите ќе бидат дискфалификувани од наградната игра. (само администарорите можат да проверуваат IP адреси на корисниците).
Подолу ги имате натпреварите.
Среќно на сите!
Пример:
Тим 1 - Тим 2 (тип 2)
Тим 3 - Тим 4 (тип 1) итн.
Напомена: Недозволено е да се типува двојна шанса: 1Х и 2Х.
Типовите се за наредната недела т.е. 7-ми и 8-ми Февруари.
Овој форум е само за типување. Сите други мислења во овој форум ќе бидат избришени.
Натпреварите кои ќе бидат објавени за типување ќе бидат од најдобрите 4 лиги во Европа.
Од секоја лига ќе има по 3 или 4 натпревари.
Секој има право да учествува по 1 пат во наградната игра.
НАПОМЕНА: Доколку се регистрираат повеќе членови од иста IP адреса истите ќе бидат дискфалификувани од наградната игра. (само администарорите можат да проверуваат IP адреси на корисниците).
Подолу ги имате натпреварите.
Среќно на сите!
Последната промена е направена од Admin на Вто Фед 03, 2009 5:03 am. Мислењето е променето 4 пати.